Handels og leveringsbetingelser

Kjøpsbetingelsene gjelder for forbrukeres kjøp av varer på Satana.no.

Siden eies og drives av:

HK Medie Group ApS
CVR-nr. 41 26 07 34
Tømmergade 15A
DK 6830 Nørre Nebel

Tlf.: +45 25 94 24 84 (10-00-12.00 hverdage)
Mail: kontakt@satana.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelsene gjelder på kjøp av varer på Satana.dk til levering i Norge, med mindre annet klart og tydelig er avtalt.

Priser

Alle prisene er oppgitt i norske kroner inklusiv moms. Satana.dk tar forbehold for prisendringer, tastefeil, tekniske feil og utsolgte varer. Prisene på Satana.dk er dagspriser. Frakt- og leveringskostnader opplyses innen kjøpet ditt og er ikke med i prisen.

Betaling

Betaling kan skje ved bruk av følgende betalingsmidler: Visa, Klarna, MasterCard. Beløpet heves på kortet ditt 24 timer etter at vi har sendt kjøpet ditt. Vi tar ikke kortgebyrer.

Det betales via sikker og kryptert SSL-forbinnelse (Secure Socket Layer). Det betyr at kortopplysningerne dine ikke kan leses av utenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi oss retten til å kontrollere om de personlige opplysningene som er oppgitt, er riktige.

Ved betaling med kort / kredtitkort trekkes beløpet ikke fra din konto før varen er sendt fra lageret vårt, og det vil aldri kunne trekkes et større beløp enn du som kunde har godkjent ved kjøp.

14 dages bytte- og angrerett

Når du handler hos Satana.dk har du alltid 14 dagers bytte- og angrerett, og du bes meddele oss at du angrer kjøpet eller vil bytte og dermed returnere varen til oss. For å gjøre angreretten gjeldende, skal du ved en utvetydig erklæring gi oss meddelelse om dette senest 14 dager etter mottakelsen av varen.

Når der er snakk om en ren retur/bytting av en vare, vil utgiften til returneringen tilfalle deg, og det er du som hefter hvis det oppstår en skade under transporten. Vi betaler til gengjeld for at den nybyttede varer sendes til deg igjen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig inn.

Angrerett løper fra dagen etter du har mottatt varen. Hvis fristen utløper på en helligdag, lørdag, grunnlovsdag, første juledag eller 1. nyttårsdag, forlenges fristen til den kommende hverdag.

Meddelelsen skal gis ved mail, og du skal dessuten printe ut og utfylle vår RETURBLANKETT (klikk – print her) / REKLAMASJONBLANKETT (klikk – print her) og vedlegge den ved returnering. I din meddelelse skal du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å benytte deg av angreretten din. Du kan ikke angre ved å bare nekte å motta varen uten samtidig å gi oss tydelig meddelelse om dette.

Vi mottar kun pakker som sendes direkte til adressen og mottas ikke på pakkeshop.

Varen returneres til:
HK Medie Group ApS
Tømmergade 15
DK-6830 Nørre Nebel

OBS! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende. Husk at varen alltid skal returneres i forsvarlig emballasje.

Uavhentede pakker

Pakker som ikke hentes innen 14 dager i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Satana.dk. Vi forbeholder oss retten til å oppkreve et ekspedisjonsgebyr på kr. 180,- for uavhentede pakker til dekning av håndtering, administrasjonskostnader og emballasje.

Mottakelse av ordrebekreftelse

Når du har plassert en ordre hos Satana.no, mottar du en kvittering for vår mottakelse av bestillingen din. Husk å være oppmerksom på at ordrebekreftelsen kan havne i spamboksen din.

Avsendelse & frakt

Ved mottakelse av ordren din vil vi hurtigst mulig pakke den, samt sende den med en av våre samarbeidspartnere. Du vil motta en ny e-post samme dag ordren avsendes.  Vi bruker forskjellige leveringsselskaper, herunder PostNord, Bring, GLS og DAO. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdager hvis ordren plasseres innen dagens deadline. Prisen for levering fremgår tydelig innen betaling.

Ved bestilling av flere varer hvor en av de har lengere leveringstid, så sender vi varene samlet når de alle er klar til levering. Er der lengere leveringstid på noe av det, så vil du naturligvis bli gjort oppmerksom på dette. Ved lengere leveringstid, vil dette normalt stå ved varens beskrivelse her på hjemmesiden.

Du vil alltid kunne bestille et track and trace nummer, slik at du kan følge pakken din fra lageret vårt og hjem til deg.

Vi bestreber oss på å levere din ordre hurtigst mulig. Den angitte leveringstiden er veiledende, og Satana.no kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.

Tilbakebetaling

Når vi mottar varen, sjekker vi den og du får tilbakebetalt det beløpet du har innbetalt til oss ved kjøpet (herunder leveringskostnader – det gjelder dog ikke ekstra leveringskostnader i de tilfellene hvor du har valgt en annen leveringsform enn den billigste formen for standardlevering som vi tilbyr). Beløpet blir alltid overført til det samme betalingsmiddelet som du betalte kjøpet med. Har du f.eks betalt med et betalingskort, tilbakeføres beløpet til det betalingskortet du brukte ved kjøpet.

OBS: Du kan miste kjøpsbeløpet helt eller delvist. Det skjer hvis varens verdi er forringet fordi:

 • du reelt har brukt varen
 • den har blitt skadet mens du hadde ansvaret for den
 • du har håndtert varen på en annen måte end det var nødvendig for at du kunne fastslå varens art, egenskaper mv.
 • du har ikke fulgt de begrensningene i angreretten som følger av plombering, varetype m.m.

OBS. Varen skal returneres i original emballasje.

Reklamasjon

Ditt kjøp på Satana.dk er omfattet av Kjøpsloven, herunder reglene om mangler. Det betyr at du enten kan få en mangelfull vare reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag på prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget og at manglen ikke er oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig adferd

Reklamasjon vedr. feil og mangler skal meddeles til kontakt@satana.dk i rimelig tid etter varens mottakelse. Her anses to måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt.

Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi naturligvis de (rimelige) fraktkostnadene dine.

Husk at varen alltid skal sendes i forsvarlig emballasje og få en kvittering for avsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for varen inntil vi har mottatt den. Spar derfor på postkvittering inkl. opplysning om fraktkostnader samt evt. track and trace nummer.

Lovvalg og verneting

Kjøp av varer på Satana.dk er underlagt dansk rett. Enhver tvist avgjøres av de ordinære danske domstolene.

Klagemuligheter

Hvis du som forbruker vil klage over dit kjøp, skal du kontakte Satana.no på kontakt@satana.dk eller Tlf.: +45 25 94 24 84 (10-00-12.00 hverdager). Hvis det ikke lykkes oss å finne en løsning, kan du sende en klage til:

Center for klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Persondata

Når du skal handle på hjemmesiden eller vil kontakte oss, skal du i mange tilfeller oppgi følgende opplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-postadresse
 • Kortopplysninger
 • Telefon/mobilnummer

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at f.eks. kjøpet kan gjennomføres. Ovenstående data blir lagret med opplysninger om hvilke varer du har kjøpt i 5 år fra utgangen av det regnskabsåret som opplysningene vedrører, jf. Bokføringsloven, hvoretter opplysningene slettes.

Opplysninger videregis eller selges ikke til tredje-part, medmindre dette skjer i forbinnelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg av virksomheten. Eventuell videregivelse i en slik situasjon vil skje i overensstemmelse med den til enhver tid gjeldende persondatalovgivning.

I forbinnelse med kjøp og henvendelser vil vi også lagre:

 • Kjøps- og adferdshistorikk, bl.a. hvilken type vare eller tjeneste du har kjøpt, og når du kjøpte dem
 • Servicestatus, servicehistorikk, returneringer, reklamasjoner, reparasjoner

Som kunde har du mulighet for innsikt i vår registrering av data om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene om dette i lov om behandling av personopplysninger. Henvendelser i forbindelse hermed rettes til HK Medie Group ApS via e-post til kontakt@satana.dk.

Informasjonskapsler

Ved å benytte Satana.dk aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datafil som vi legger på din computer for å kunne holde rede på hva som skjer under ditt besøk, og for å kunne kjenne igjen datamaskinen. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus

Handelsbetingelsene er senest oppdatert 09-08-2021

Har du spørsmål ?
…eller fant du ikke det du letet etter?
Kontakt oss